Кількість
|
Вартість
|
||
|
Отримати хороший сир без використання спеціальної сирної закваски практично неможливо.
Адже саме завдяки заквасці формуються неповторний аромат, смак та текстура сиру, ще закваски допомагають сиру визрівати.
Різноманітність заквасок дозволяє отримувати таку ж різноманітність сирів.
Ми пропонуємо мезофільні закваски.
Мезофільна закваска – використовується при невисоких температурах
У комплект поставки входить:
1. Заквасочна культура молочнокислих бактерій для сиру "Гауда".
2. Фермент молокозгортаючий
Країна виробник-Італія.
Розфасована в Україні.
Найчастіше для сиру Гауди купують форми
Відео-рецепт приготування сиру Ґауда від нашої клієнтки.