Кількість
|
Вартість
|
||
|
Отримати хороший сир без використання спеціальної сирної закваски практично неможливо.
Адже саме завдяки заквасці формуються неповторний аромат, смак та текстура сиру, ще закваски допомагають сиру визрівати.
Різноманітність заквасок дозволяє отримувати таку ж різноманітність сирів.
Ми пропонуємо мезофільні закваски.
Мезофільна закваска – використовується при невисоких температурах
Набір заквасок для сиру Гауда (5шт. х 10 літрів молока кожна).
Містить закваску та фермент в окремих капсулах.
1. Заквасочна культура молочнокислих бактерій для сиру "Гауда".
2. Фермент молокозгортаючий
Країна виробник-Італія.
Розфасовано в Україні.
Найчастіше для Гауди купують форми:
Відео-рецепт приготування сиру Ґауда від нашої клієнтки.