Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Укр

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✅Необхідні інгредієнти:

Вам також може знадобиться для приготування:

РЕЦЕПТ СИРУ РОСІЙСЬКИЙ:

Приготування

Нагріти молоко до 36С. За бажанням можна внести в молоко барвник для сиру - Аннато. Додайте закваску: розсипте закваску на поверхню молока, дайте постояти півхвилини, щоб порошок увібрав вологу, перемішайте. Накрийте каструлю кришкою і залиште на 30 хвилин.

Додайте фермент в 50 мл кип'яченої охолодженої води і розмішайте. Також, якщо молоко пастеризоване, то можна внести в нього розчин хлористого кальцію. (Приготування розчину кальцію хлористого: 1. Розчиніть 1 г кальцію хлористого (1 чайну ложку) в 50 мл кип'яченої охолодженої води. 2. Додайте 1 чайну ложку розчину хлористого кальцію на 10л молока. 3. Залишився розчин, перелийте в пляшечку і зберігайте в холодильнику до 1 року.)

Додайте до молока розчин ферменту і хлористого кальцію , добре перемішайте. Накрийте кришкою і залиште до утворення згустку та "чистого відділення", приблизно 30 хвилин.

Поріжте згусток на кубики лірою зі стороною 1,5 см. Перемішайте.

Перемішуйте масу протягом 20-30 хвилин, виловлюючи з дна великі шматки і розрізаючи їх на дрібні. В кінці процесу сирне зерно повинно бути 2-5 мм.

Злийте сироватку так, щоб залишився тонкий шар в 0,5 -1 см над поверхнею сирного зерна.

Додайте в сирне зерно 2 чайні ложки (10г) солі і перемішайте. Це дозволить зберегти вологу в сирі.

Викладіть сирне зерно в форму. Розрівнюйте сирну масу у формі.

Пресуйте з вагою 2 кг протягом 6 годин.

Витягніть сир з форми і соліть в 20% -му розсолі протягом 6 годин. В середині цього часу один раз перевернути сир у розсолі, щоб він рівномірно просолов.

Після посолки обсушити сир під вентилятором протягом 10-12 годин (влітку, коли спекотно) або просто поставте на підвіконня, або в інше прохолодне ( 15-18С ) місце для просушування протягом доби. Регулярно перевертайте сир, щоб він швидко і рівномірно просох.

Покрийте воском або латексним покриттям для сирів. Витримуйте 6 тижднів при температурі 8-12С. Сир можна їсти або зберігаті при цій температурі до року.

Як приготувати 20% розсіл

4 літра води довести до кипіння, розчинити 1 кг кам'яної солі. Остудити до кімнатної температури і процідити , щоб всь бруд із солі залишився на дні. Додати 5 мл 6% оцту и чайну ложку 10% розчин хлористого кальцію. Розсіл можна використовувати кілька разів.

Ви можете замовити  закваску для сиру російський у нас на сайті

 

Страна_производитель Украина
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Рецепт сиру Російський

В наявності
Артикул: 195
2.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
  •  Новою поштою по Україні від  50 грн. Безкоштовно Новою поштою при замовленні від 500 грн  (Склад-склад).
  •    Адресна кур’єрська доставка "Нової Пошти" по Україні від 85 грн. 
  • Укрпоштою по Україні від 35 грн. Безкоштовно Укрпоштою при замовленні від 500 грн (склад-склад Стандарт). 
  •   Адресна доставка Укрпоштою по Україні від 60 грн. 
  •  Самовивіз з нашого магазину в м.Чернігові — безкоштовно.

Більше інформації про доставку 

Способи оплати

  •  Онлайн-оплата карткою.
    Оплата проводиться автоматично при підтвердженні замовлення на сайті. При виборі LiqPay  можна також оплатити за допомогою PrivatPay, Apple Pay, Google Pay™, QR-коду Приват24       Приймаємо оплату Visa/Mastercard через Liqpay
  •   Еквайринг від Monobank.
    Оплата проводиться автоматично при підтвердженні замовлення на сайті.
       Приймаємо оплату Visa/Mastercard через Liqpay
  •    Наложений платіж "Нова Пошта".
    Оплата при отриманні замовлення у відділенні "Нова пошта". Додатково буде потрібно заплатити за зворотню пересилку грошей (20 грн. + 2% від суми замовлення).
  •   Наложений платіж "Укрпошта".
    Оплата при отриманні замовлення у відділенні "Укрпошта". Додатково буде потрібно заплатити за зворотню пересилку грошей (1% від суми замовлення, мінімум 5 грн.). 
  •  Оплата на карту Приватбанку.
    Ви можете зробити платіж на карту Приватбанку, здійснити оплату через систему Приват24 або через термінал. Вибравши цей спосіб оплати Ви отримаєте смс з реквізитами карти для оплати після обробки замовлення менеджером.
  •  Оплата на картку Монобанку. 
    Ви можете зробити платіж на карту Монобанку, здійснити оплату через систему онлайн-банкінгу або через термінал. Вибравши цей спосіб оплати Ви отримаєте смс з реквізитами карти для оплати після обробки замовлення менеджером.
  • Безготівковий розрахунок.
    Ви можете зробити платіж на розрахунковий рахунок підприємства, згідно виписаного рахунку. Ми не є платниками ПДВ.

Гарантія від виробника 30 днів.

 
 

 

 

Вгору