Додайте товари для порівняння
Додайте товари до списку бажань
0
Мій кошик
Укр

Всі рецепти на сайті ви можете переглянути безкоштовно.

При додаванні рецепту до замовлення ви отримаєте роздрукований рецепт разом із замовленням. Вартість роздрукованого рецепту – 2,00 грн.

✅Необхідні інгредієнти:

Вам також може знадобиться для приготування:

РЕЦЕПТ СИРУ РЕБЛОШОН:

1. Налийте в каструлю молоко і нагрівайте до 30°С. Зніміть з вогню. Посипте на поверхню молока закваску і культури плісняви. Дайте постояти 3 хвилини, щоб порошок увібрав вологу. Обережними повільними рухами перемішайте весь обсяг молока  шумівкою або ложкою. Накрийте кришкою і дайте постояти 15 хвилин.

2. Розчиніть хлористий кальцій у 50 мл води. Розчиніть фермент у 50 мл води. Додайте чайну ложку розчину хлористого кальцію і  розчин ферменту в молоко. Добре, але повільно перемішайте. Накрийте кришкою і залиште на 30 хвилин.

3. Перевірте згусток на «чисте " відділення», якщо необхідно залиште ще на 10-15 хвилин. Як тільки «чисте відділення» досягнуто, поріжте згусток лірой або великим вінчком на шматочки розміром 0,5-1см. Поставте каструлю на вогонь. Помішуючи, нагрійте масу до 35°С. Цей процес перемішування і нагрівання повинен бути поступовим і зайняти 35 хвилин. Не нагрівайте масу занадто швидко! Перестаньте перемішувати і залиште на 5 хвилин, щоб сирне зерно осіло на дно каструлі. Злийте сироватку так, щоб залишок злегка покривав шар сирного зерна на дні каструлі.

4. Поставте форми на дренажну споруду (сітка на ній два дренажних килимка або дренажна платформа). Шумівкою рівномірно перекладіть згусток у форми. Покладіть зверху кришку і залиште для самопресування на 30 хвилин. Наступні 2 години перевертайте сир кожні 30 хвилин.

5. Після двох годин перевертання сиру у формі, поставте форми під прес, з вагою 5 кг (по 2,5 кг на кожну головку сиру) і залиште пресуватися на 8 годин при кімнатній температурі.

6. Вийміть сир з форми, посоліть прямо зверху сухою сіллю з розрахунку 1 чайна ложка на голівку сиру, і покладіть на дренажний килимок на 2 години. Від солі буде виділятися більше сироватки.

7. Візьміть харчовийї контейнер, який вміщує дві головки сиру. Покладіть на дно два шари паперових серветок, на них два шари дренажних ковріков, зверху сир на. Витримуйте  при температурі 8°С  5 - 6 тижнів. Кожні два дні перевертайте сир і промивайте тканиною, змоченою в розсолі *, щоб підштовхнути розвиток характерної скоринки.Через 6 тижнів на сирі розвинеться характерний аромат і липка пікантна кірка. Коли Ви натискаєте на центр сиру, текстура буде м'якою та вершковою. Загорніть сир з поверхневою пліснявою, в двошароий папір для сирів, покладіть в холодильник. Вживати можна протягом 3-х тіжнів.

* Щоб зробити розсіл для промивання скоринки сиру закип'ятіть 1/2 чашки води (125мл), остудіть до кімнатної температури. Розчиніть у воді 1 ч. л. (5мл) солі. Використовуйте при промиванні кожного разу один і той же розсіл, в ньому будуть накопичуватися бактерії поверхневого слизу, необхідні для цього виду сирів. Кожен раз після промивання зливайте розсіл в пляшечку і зберігайте в холодильнику.

Ви можете замовити закваску для сиру реблошон у нас на сайті

Страна_производитель Украина
Увійти за допомогою
Оцініть товар
Надіслати
Поширити у соцмережах

Рецепт сиру Реблошон

В наявності
Артикул: 323
2.00 грн
Порівняти
Увійдіть на сайт щоб
додати товар в список бажань
  •  Новою поштою по Україні від  50 грн. Безкоштовно Новою поштою при замовленні від 500 грн  (Склад-склад).
  •    Адресна кур’єрська доставка "Нової Пошти" по Україні від 85 грн. 
  • Укрпоштою по Україні від 35 грн. Безкоштовно Укрпоштою при замовленні від 500 грн (склад-склад Стандарт). 
  •   Адресна доставка Укрпоштою по Україні від 60 грн. 
  •  Самовивіз з нашого магазину в м.Чернігові — безкоштовно.

Більше інформації про доставку 

Способи оплати

  •  Онлайн-оплата карткою.
    Оплата проводиться автоматично при підтвердженні замовлення на сайті. При виборі LiqPay  можна також оплатити за допомогою PrivatPay, Apple Pay, Google Pay™, QR-коду Приват24       Приймаємо оплату Visa/Mastercard через Liqpay
  •   Еквайринг від Monobank.
    Оплата проводиться автоматично при підтвердженні замовлення на сайті.
       Приймаємо оплату Visa/Mastercard через Liqpay
  •    Наложений платіж "Нова Пошта".
    Оплата при отриманні замовлення у відділенні "Нова пошта". Додатково буде потрібно заплатити за зворотню пересилку грошей (20 грн. + 2% від суми замовлення).
  •   Наложений платіж "Укрпошта".
    Оплата при отриманні замовлення у відділенні "Укрпошта". Додатково буде потрібно заплатити за зворотню пересилку грошей (1% від суми замовлення, мінімум 5 грн.). 
  •  Оплата на карту Приватбанку.
    Ви можете зробити платіж на карту Приватбанку, здійснити оплату через систему Приват24 або через термінал. Вибравши цей спосіб оплати Ви отримаєте смс з реквізитами карти для оплати після обробки замовлення менеджером.
  •  Оплата на картку Монобанку. 
    Ви можете зробити платіж на карту Монобанку, здійснити оплату через систему онлайн-банкінгу або через термінал. Вибравши цей спосіб оплати Ви отримаєте смс з реквізитами карти для оплати після обробки замовлення менеджером.
  • Безготівковий розрахунок.
    Ви можете зробити платіж на розрахунковий рахунок підприємства, згідно виписаного рахунку. Ми не є платниками ПДВ.

Гарантія від виробника 30 днів.

 
 

 

 

Вгору