Кількість
|
Вартість
|
||
|
Набір для приготування твердих сирів з пресом
✔️Для приготування сиру необхідні тільки молоко, закваска і фермент
✔️ Справжній сир без добавок своїми руками
✔️ Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✔️ Збереження всіх корисних речовин
✔️ І звичайно ж смак! Домашній сир – це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями
🧀 Докладніше про сир, про способи його приготування і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться, ви можете ознайомитися за посиланням: Рецепти приготування твердих сирів.
Як зробити твердий сир? Що для цього потрібно? З чого краще розпочати? Які супутні товари потрібні для сироваріння? Враховуючи ці питання ми постаралися зібрати для Вас цей набір для приготування твердих сирів.
📋 У набір з пресом для твердих сирів (з металевими направляючими) входить:
1. Прес з металевими направляючими , розбірний 20х30х20 см - 1 шт.
2. Закваска для сиру Гауда на 5л - 1шт.+фермент
3. Закваска для сиру Маасдам на 5л - 1шт.+фермент
4. Закваска для сиру на Російський 5л - 1шт.+фермент
5. Закваска для сиру Пармезан на 5л - 1шт.+фермент
6. Закваска для сиру Пекоріно на 5л - 1шт.+фермент
7. Форма з поршнем 1.2 л - 2шт.
8. Мішечок для збору сиру - 2шт.
9. Килимок дренажний 20х20см - 2шт.
10. Термометр електронний - 1шт.( в асортименті)
11. Рецепт приготування твердих сирів.
Ціна комплекту: 555 грн.
📦 Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
🥛 Тип молока - пастеризоване (з додаванням хлористого кальцію) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче, 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)
⚖️ Вихід готового продукту - приблизно 10-12% від маси використаного молока
🚛 Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегулярній температурі без ризику зменшення активності
🌡Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і заквасочну культуру, зберігайте фермент у холодильнику при температурі +4ºС, а заквасочну культуру в морозильній камері при температурі -18-20ºС. Фермент зберігати у холодильнику. Фермент не можна заморожувати.
📝 Фасовка - Україна, Cheese Master
🥣 Вам також може знадобитися для приготування:
- Термометр для молока
- Форма для сиру
- Ліра для розрізання сгустку
- Марля для проціджування
- Друшляк
- Піддон для збору сировотки
Відео розпаковка нашої клієнтки: