Кількість
|
Вартість
|
||
|
✔️ Для приготування сиру необхідні тільки молоко, закваска і фермент
✔️ Справжній сир без добавок своїми руками
✔️Багатий вітамінами та мінеральними компонентами
✔️ Збереження всіх корисних речовин
✔️ І звичайно ж смак! Домашній сир – це завжди свіжий продукт з чудовими смаковими якостями
🧀 Докладніше про сир, про способи його приготування і про те, які аксесуари та інгредієнти вам знадобляться, ви можете ознайомитися за посиланням: Рецепти приготування м’яких сирів.
Як зробити м'який сир? Що для цього потрібно? З чого краще розпочати? Які супутні товари потрібні для сироваріння? Враховуючи ці питання ми постаралися зібрати для Вас цей набір для приготування м'яких сирів.
📋 У набір м'яких сирів "БАЗОВИЙ" входить:
1.Закваска для сиру Бринза 5л - 1шт.
2.Закваска для сиру Фета на 5л - 1шт.
3.Закваска для сиру Адигейський на 5л - 1шт.
4.Закваска для сиру Моцарелла на 5л - 1шт.
5.Закваска для сиру Сулугуні на 5л - 1шт.
6.Форма для сиру 300мл - 1шт.
7.Форма для сиру 600мл - 1шт.
8. Форма для сиру 1.5 л - 1 шт.
9. Форма для сиру 1.2 л - 1 шт.
10.Мішечок для збору сиру - 4 шт.
11. Килимок дренажний 20х20см - 1 шт.
13.Термометр електронний - 1 шт. (в асортименті)
Ціна комплекту: 299 грн.
📦 Упаковка - алюмінієві РЕТ пакети, мікропробірки Еппендорф
🥛 Тип молока - пастеризоване (з додаванням хлористого кальцію) або сире. Можна використовувати 🐮 коров'яче, 🐑овече або 🐐 козяче молоко (використовуйте домашнє молоко)
⚖️ Вихід готового продукту - приблизно 15-18% від маси використаного молока
🚛 Транспортування заквасок - можна транспортувати протягом 2 тижнів при нерегулярній температурі без ризику зменшення активності
🌡Умови та термін зберігання - 3 місяці при кімнатній температурі; 1 рік при +4 ºС (у холодильнику). Якщо ви хочете зберігати набір до 2 років, то розділіть фермент і заквасочну культуру, зберігайте фермент у холодильнику при температурі +4ºС, а заквасочну культуру в морозильній камері при температурі -18-20ºС. Фермент зберігати у холодильнику. Фермент не можна заморожувати.
📝 Фасовка - Україна, Cheese Master
🥣 Вам також може знадобитися для приготування:
- Термометр для молока
- Форма для сиру
- Ліра для розрізання сгустку
- Марля для проціджування
- Друшляк
- Піддон для збору сировотки
Відео розпаковка нашої клієнтки: