Кількість
|
Вартість
|
||
|
PH-тест. Лакмусовая бумага 80 шт.
ИНСТРУКЦИЯ:
1. Молоко ретельно збовтати до зникнення жирової плівки.
2. Індикаторну смужку вмочити в молоко на 10-15сек.
3. Порівняти одержаний колір з еталонною шкалою для визначення кислотності молока в одиницях РН.
ЗАЛЕЖНІСТЬ ЯКОСТІ МОЛОКА ВІД РІВНЯ PH:
Характеристика молока |
Рівень рН |
Молоко від корів з захворюванням вимені |
>6,8 |
Нормальне свіже молоко |
6,6-6,8 |
Молоко, яке починає скисати |
6,3 |
Згортання молока при нагріванні |
5,7 |
Згортання з утворенням густих згустків |
5,3-5,5 |
ПРИМІТКА:Сир моцарелла починає тягнутися не розриваючись коли його кислотність(СИРУ!!!) відповідає 5.2-5.4 за шкалою. Оптимальний рівень РН для моцарелли - 5 поділка на шкалі. Використання РН індикаторів - кращий спосіб отримати ідеальну моцарелу.